Out Now: Footprints EP + Single Hyde & Seek

De EP Footprints, opgenomen in Nashville, bestaat uit 7 prachtige countrypopnummers, inclusief 2 adembenemende duetten.
Één van deze duetten is het nummer “Sailing” samen met niemand minder dan Douwe Bob, waarmee Jennifer momenteel het land door aan het touren is.

Daarnaast het prachtige duet “Lighthouse” met Christopher Ewbank, (de vader van Jennifer en haar broer John) schreef zij het nummer o.a samen en is een absolute familysong geworden waarin de band tussen ouder en kind sterk naar voren komt.

Deze nummers, samen met de andere tracks op de EP, weerspiegelen de kern van het leven van Jennifer en haar ontwikkeling als vrouw, moeder, songwriter en mens.
Met deze EP schrijft zij vooral over de kracht van familie en de grootste force om ons heen, Nature! Hieruit is een uniek en authentiek geluid ontstaan met een oprechte boodschap.
De single van de EP “Hide & Seek” nodigt je uit om het kind in jezelf te omarmen, zelfs te midden van de chaos van wat volwassenheid met zich meebrengt. “Never grow up Folks, it’s a trap!”

Jennifer tourt op dit moment door het land samen met Douwe Bob, waar zij naast vier andere nummers met hun prachtige duet “Sailing” telkens opnieuw iedere zaal betoveren.
Sailing is het eerste nummer ooit welke is verschenen op een album van Douwe Bob wat
van de hand van een ander is, namelijk geschreven door Jennifer Ewbank. Het nummer is een boodschap naar hun kinderen.