English

JENNIFER EWBANK 
Jennifer Ewbank is singer-songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren met een onbegrensde passie voor muziek.
Ze verschijnt regelmatig in verschillende tv-programma’s en treedt op in landen als Nederland, Japan, België, Finland, Monaco, Engeland etc.

Onlangs was ze finalist in het populaire tv-programma ‘Better Then Ever (RTL).

Haar pure talent, muzikaliteit en teksten in combinatie met haar charisma en persoonlijkheid maken haar niet alleen een artiest, maar ook een persoon waarmee veel mensen zich kunnen associëren.
Met haar twee recente singles (Footprints en Short Way Home) laat Jennifer een tipje van haar aankomend album horen.

THE BEGINNING
Opgegroeid als dochter van een Britse muzikant, is de zangeres beïnvloed door countrymuziek – iconische nummers van The Eagles en Dolly Parton.
Jennifer zingt overigens niet alleen vanaf jonge leeftijd, ze schrijft en componeert ook al jaren haar eigen muziek.

VEELZIJDIGE SINGER-SONGWRITER
In haar carrière heeft Jennifer niet stilgezeten. Zo bracht zij diverse nummers en een album (London Tree) uit waarin haar veelzijdigheid als artieste tot uiting komt.
Ze schakelt zonder veel moeite van gevoelige ballads naar swingende uptempo popmuziek.

ARENA- EN THEATERSHOW
Daarnaast heeft zij meegewerkt aan de internationale productie van de spectaculaire arena show Peter Pan, The Neverending Story waarin zij in de rol van Tinkerbell, zingend door de Ziggo Dome, Vorst Nationaal te Brussel en het Ahoy in Rotterdam vloog, zong zij voor een oranje massa voor onze eigen koning Willem Alexander, trad ze voor The Voice op in de Heineken Music Hall, tourde zij door japan en stond zij in een groot aantal theaters in zowel Nederland als Belgie samen met Belle Perez.
En niet te vergeten; de vele optredens die zij heeft verzorgd op diverse evenementen zoals diners, gala’s en trouwerijen.

POP-COUNTRY
Intussen verwelkomde Jennifer samen met man Robin,  twee prachtige kids in hun gezin. Het gaf haar tijd om ook muzikaal te heroriënteren en terug te gaan naar haar roots, pop-country.
In 2022 staan er verschillende releases en tourschema’s op de planning.

Management & boekingen:
jerry@redheadagency.com
+31 6 41108764

Huwelijken & ceremonies:
LoveSound BV
info@love-sound.nl
+31 36 234 00 44